Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
 
 

Lemun VPK:n nuoriso-osasto on tehnyt kansainvälistä palokuntayhteistyötä vuodesta 2000 alkaen. Yhteistyö on ollut todella antoisaa ja vierailuja on tehty molemmin puolin; lemulaiset ovat tutustunet palokuntatoimintaan Ruotsissa ja Saksassa ja saanut myös vieraita molemmista maista tutustumaan palokuntatoimintaan Suomessa. 

 
- Vuonna 2000 Wolfshagen im Harz, Saksa. Palokuntaleiri Hannoverin lähellä. Tutustuimme samalla myös Hannoverin maailmannäyttelyyn. Matkalla yövyimme Ruotsissa Hörbyn palokunnan vieraina.
- Vuonna 2002 Turun suurleirin jälkeen Hörbyn palokunnan nuoret vierainamme.
- Vuonna 2009 leirillä Enkenbach-Alsenbornissa, Saksassa. Leiri järjestettiin yhteistyössä KEKÄLE-ryhmän eli Kaarinan VPK:n, Maarian VPK:n ja Karjalan VPK:n sekä Enkenbach-Alsenbornin VPK:n kanssa. Leiri rahoitetiin osittain EU:n Cimo-projektin avulla.
- Vuonna 2010 Saksalaiset ystävät Enkenbach-Alsenbornista kanssamme suurleirillä Padasjoella ja sen jälkeen viikon jatkoleirillä Maskun Linnavuoressa, 3 päivää Kolkansaaressa sekä 2 päivää perhemajoituksessa. Tähän projektiin osallistuivat kaikki vuonna 2009 mukana olleet suomalaiset palokunnat, eli KEKÄLE-ryhmä.
- Vuonna 2011 Leiri Kyrizissä, Saksassa. Uusia ystäviä saimme Wetterin VPK:sta, SAksasta ja Bulgariasta sekä suomalaisesta Grankullan VPK:sta. Ryhmässämme tällä leirillä oli jäseniä Lemun VPK:Stä, Askaisten VPK:sta, Turun VPK:sta ja Karjalan VPK:sta.
- Vuonna 2012 Tulimerellä ja sen jälkeen vieraita Saksasta.
- Vuonna 2012 leirillä Enkenbach-Alsenbornissa, SAksassa ja leirin jälkeen paloasema/perhemajoituksessa.
 
Lisäksi hälytysosaston jäsenet ovat olleet Enkenbach-Alsenbornissa miehistönvaihdossa keväällä 2011 ja Enkenbach-Alsenbornin hälytysosaston jäsenet vaihdossa täällä vuodenvaihteessa 2011-2012.